€22,50

In het centrum van Papendrecht vind je LOES. Een plekje met als belangrijkste woorden duurzaam, eerlijk en lokaal.

Algemeen

High Tea LOES Papendrecht

€22,50 per persoon
Een High Tea bij LOES in Papendrecht staat voor een gezonde en verantwoorde beleving. Bij LOES in Papendrecht proberen ze óók de High Tea een gezonde twist te geven. De High Tea bevat heerlijke suiker-, gluten- en lactosevrije gebakjes van SUE, speltgranola met yoghurt en vers fruit, een gezonde sandwich en nog veel meer lekkers.

Laden...

Over LOES in PapendrechtHigh tea LOES Papendrecht

LOES is een samenwerking tussen vader en dochter. Louise (LOES) verkoopt en serveert in Papendrecht het heerlijke brood, koeken en nog veel meer dat haar vader in zijn bakkerij in Bleskensgraaf bakt. Dit allemaal met biologische ingrediënten.

LOES is ontstaan doordat Louise op zoek ging naar gezonde en lekkere producten die paste bij het heerlijke brood dat haar vader bakte. Het kriebelde toen ze al die mooie producten in de omgeving tegenkwam. Toen ze werd gevraagd zich te vestigen in het centrum van haar eigen woonplaats was de cirkel helemaal rond.

Duurzaam, eerlijk en lokaal

Duurzaam, eerlijk en lokaal zijn de 3 woorden waar LOES in Papendrecht mee te onderscheiden is. En zo dus ook de High Tea van LOES. Het duurzame aspect is terug te vinden in de manier waarop ze bij LOES met ingrediënten en verpakking omgaan. Je zult daarom bij LOES enkel papieren verpakkingen en biologische producten tegenkomen.
Eerlijkheid kom je bij LOES tegen in de producten, zowel de ingrediënten als de herkomst. “Speltbrood bestaat bij ons ook echt voor 100% uit spelt.”. Lokaal zijn de meeste producten die bij LOES te koop zijn in de winkel.

Kijk ook eens naar dit super leuke filmpje van Studentenvoer over de High Tea bij LOES.

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

LOES
Oude Veer 30
3353 GS Papendrecht

Openingstijden
Maandag: 12:00 – 17:30
Dinsdag: 09:30 – 17:30
Woensdag: 09:30 – 17:30
Donderdag: 09:30 – 17:30
Vrijdag: 09:30 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: gesloten

Let op: High Tea tussen 13:30 en 16:00 uur

Laden...

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews
One Comment
  1. Wat een super locatie! Vooraf wisten we niet goed wat wij moesten verwachten bij het lezen van de omschrijving. De eerste stap over de drempel en we wistem direct dat we goed zaten. Heerlijke broden, koeken, granola en thee stonden klaar om ons te verwelkomen. Eenmaal aan tafel kwam de etagere op tafel en jeetje wat een lekkers allemaal en veel! Ivm allergieën kregen wij beide iets anders. In een woord HEERLIJK!! Zeker weten een plek waar we snel weer terug komen en nu voor thuis nog een heerlijk brood!

    Keep up the good work!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 4 × 1 =