€16,50 (vanaf)

Best geboekt Een Afternoon Tea in een oude Chocoladefabriek. Ervaar dit unieke samenwerkingsverband zelf.

Category:
Algemeen

Afternoon tea Kruim

De Afternoon Tea Bij Kruim wordt geserveerd met een knipoog van Kruim zelf. Heb je liever iets anders dan thee dan kies je lekker een ander drankje uit.

Laden...

Sweet Tea – €16,50 per persoon
Scones zoals ze horen; lauwwarm met clotted cream, confiture en lemon curd, Kruim’s signature cake; plaatgebak in de smaken brownie, kokos-kersen, citroen en boterkoek, suikerbrood, roomboterkoek, chocolademunten en –druppels, Weckpotje met zoet, door onze Chef gemaakt. Het Sweet Tea arrangement is inclusief onbeperkt thee.

Kruim Afternoon tea – €21,50 per persoon
Deze High Tea bevat de volgende heerlijke lekkernijen. Scones zoals ze horen; lauwwarm met clotted cream, confiture en lemon curd. Vers gebakken mini broodjes waarop je Goudse kaas, beenham, zalmtartaar of tonijnsalade kunt doen. Kruim’s signature cake; plaatgebak in de smaken brownie, kokos-kersen, citroen en boterkoek, suikerbrood, roomboterkoek, chocolademunten en –druppels, Weckpotje met zoet, door de Chef gemaakt. Dit arrangement is compleet met twee dranken naar keuze. (Alcoholhoudende dranken en extra dranken zijn op basis van gebruik).

Kruim Prosecco Afternoon tea – €25,75 per persoon
De Kruim Afternoon tea aangevuld met een heerlijk glas prosecco.

Kruim – eten en drinken in de Chocoladefabriek

Kruim staat in de kookwereld voor ‘het laatste ingrediënt dat je toevoegt om een gerecht compleet te maken’. Dit is dan ook het idee dat Kruim graag meegeeft aan al haar gerechten en dus ook aan de Afternoon Tea. Kruim wil altijd ‘net een beetje meer’. Dit is o.a. terug te zien in de verse sappen, frisdranken in biologische vorm en huisgemaakt brood.

Kruim bevindt zich in de Chocoladefabriek van Gouda. Hier zijn ook de Bibliotheek, de Drukkerswerkplaats en het Streekarchief te vinden. Een bijzonder samenwerking tussen verschillende branches. In de Chocoladefabriek staat de interactie tussen de ondernemers centraal.

De Chocoladefabriek

De Chocoladefabriek stamt uit de jaren zeventig en is gebouwd door het Goudse familiebedrijf Steenland. Na twaalf jaar chocolade te hebben geproduceerd betrekt de gemeente Gouda de fabriek. Ruim veertig jaar later krijgt de fabriek een nieuwe invulling. Een samenwerking tussen een Bibliotheek, Drukkerswerkplaats, Streekarchief en Kruim.

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Locatie
Kruim
Klein Amerika 20
2806 CA Gouda

Openingstijden
Maandag: 09:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 09:00 – 21:00 uur
Woensdag: 09:00 – 21:00 uur
Donderdag: 09:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 – 21:00 uur
Zondag: 09:00 – 21:00 uur

Laden...

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • elf + elf =