€28,95 (vanaf)

High Tea in het Patriciërshuis. Gratis toegang tot het museum en alles huisgemaakt
★★★★★ | 7 recensies

Algemeen

High Tea Hightealicious

TIP: Lees hier wat onze gastblogger Joyce van Njoy2give er van vond

Laden...

Hightealicious biedt 2 verschillende arrangementen aan. Bij beide arrangementen heb je ook gratis toegang tot het museum in het Patriciërshuis!
Hightealicious is ook beschikbaar voor groepen tot 36 personen.

Traditional High Tea – €28,95 p.p.

– Beste soorten thee
– Fingerfood sandwiches
– Scones met clotted cream and jam
– Cakes en lekkere hapjes

Celebration High Tea – €33,95 p.p.

– Beste soorten thee
– Fingerfood sandwiches
– Scones met clotted cream and jam
– Cakes and speciale hapjes in de sfeer van het feest (Bijvoorbeeld Babyshower, verjaardag of vrijgezellenfeest)

 

*Foto’s kunnen afwijken van de werkelijkheid

High Tea Hightealicious, als een echte vorst

Hightealicious staat ook wel bekend als de High Tea locatie van Coffeelicious. Deze koffiezaak werd in 2014 1e in de koffie top 100! Hightealicious is gevestigd in het Patriciërshuis en biedt een fantastisch uitzicht over het Drierivierenpunt. De Ierse chef en eigenaresse Joan bakt alle lekkernijen, scones en soda brood elke ochtend vers. Dit is ook terug te ruiken in deze fantastische High Tea locatie.

Bij Hightealicious kun je terecht voor een traditionele High Tea maar ook voor speciale gelegenheden. Denk aan een baby shower, vrijgezellenfeest of verjaardag.

Video by: Kiwibird Productions

Het Patriciërshuis

Achter een stijlvolle gevel verschuild het Patriciërshuis zich. De authentieke kamers zijn ingericht met originele meubels in Louis XVI stijl. In de Maaskamer van het Patriciërshuis is Hightealicious gevestigd. Deze kamer heeft een prachtig uitzicht op het drukstbevaren drierivierenknooppunt van Nederland.

Speciaal voor Hightealicous is er een een assortiment thee samengesteld. Deze thee vormt een harmonieuze combinatie met de verschillende zoetigheden zoals de scones met jam & clotted cream en de hartige sandwiches. Een bezoek aan Hightealicious brengt je terug in de tijd en je waant je in een waar paleis waar je ook nog eens Koninklijk wordt behandeld.

Niet voor niets in de High Tea Highealicious één van de bekendere High Tea’s in ons aanbod in Dordrecht.

High Tea Hightealicious

High Tea Hightealicious

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Locatie
Hightealicious
Wolwevershaven 9
3311 AV Dordrecht

Openingstijden
Maandag : Gesloten
Dinsdag : Gesloten
Woensdag: Alleen voor groepen
Donderdag: Alleen voor groepen
Vrijdag : 12:30 – 17:00 uur
Zaterdag: 12:30 – 17:00 uur
Zondag : 12:30 – 17:00 uur

Laden...

 

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews
8 Comments
 1. info@highteaholland.nl'

  Soms vind je een bijzondere plek. Dit is echt een hele mooie ervaring. Je kijkt uit op het water op de de drie drechtsteden. De zaal is intiem met oa een bijzonder plafond. De bediening was professioneel en uitermate bdkwaam door de vriendelijkheid heeft mede onze middag een tot een top middag gemaakt. (via Iens.nl)

 2. info@highteaholland.nl'

  Naast Coffeelicious is er van dezelfde eigenaren nu ook Hightealicious. Locatie: de ronde Maaskamer op de begane grond van het prachtige Dordts Patriciërshuis aan de Wolwevershaven. De grote ramen bieden uitzicht op het drierivierenpunt. Op een etagère worden allerlei hartige en zoete heerlijkheden gepresenteerd van dezelfde kwaliteit die we van Coffeelicious gewend zijn. Daaronder zijn ook scones, die vergezeld gaan van jam en clotted cream (dus niet van slagroom zoals vaak het geval is). Per “etage” wordt een andere thee geschonken. De bediening vriendelijk en attent. (via Iens.nl)

 3. info@highteaholland.nl'

  Wat een bijzonder plekje om de high tea te nuttigen. De high tea vindt plaats in de Maaskamer, uitzicht op het drie rivieren punt, van Het Patriciërshuis aan de Wolwevershaven 9 te Dordrecht. De high tea bestaat uit een etagère van 3 niveau’s t.w.: hartigheden, scones en zoetigheden. Alles door de Ierse Joan ( bekend van Coffeelicious) home made bereid. Bij ieder niveau wordt een bijpassende thee geschonken. De bediening is attent en zeer vriendelijk. Een aanwinst voor Dordrecht (via Iens.nl)

 4. info@highteaholland.nl'

  Geniale locatie in het Patriciërshuis aan het water. Bij binnenkomst wordt je door ‘chef’ Joan opgewacht om vervolgens volledig in de watten worden gelegd door haar bak kunsten en Ierse gastvrijheid. Voor zowel zoet als hartig liefhebbers is dit een top locatie om rustig in klein of groot gezelschap een high tea, zoals deze bedoeld is, te ervaren. (Iens.nl)

 5. m.garama@live.nl'

  inmiddels al een paar keer geweest en iedere keer weer heerlijk.Met verrassende extraatjes en bij iedere “gang” een andere heerlijke thee.absoluut de moeite waard 🙂

 6. Avanmaaren@kpnmail.nl'

  Een geweldige locatie en bediening! Alles was overheerlijk en absoluut niet te veel. Een warm hartig extra’tje had niet misstaan. Al met al een hele dikke voldoende????????????

 7. agnes.m.jonkheer@hotmail.com'

  Top locatie! Geen warme hapjes maar wel warme bediening 😉 Super lekkere thee die mooi aansluit bij de “gangen”.

 8. ispuijbroek@hotmail.com'

  We hebben met zijn 4-en zaterdag heerlijk genoten van alle lekkere creaties! Pak nu nog snel je kans om een zalige high-tea mee te maken op deze prachtige locatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *