€35,00

Alkmaar - Maak samen met minimaal 5 vrienden/vriendinnen je eigen High Tea en eet het samen gezellig op. Mee naar huis nemen mag natuurlijk ook!
★★★★☆

Algemeen

High Tea Workshop in Alkmaar

Prijs per persoon: €35,00
Minimum aantal personen: 5 personen
Duur workshop: 2,5 uur
Wanneer: in overleg

Laden...

Tijdens de High Tea workshop in Alkmaar boven Bagels en Beans maak je zelf heerlijke hartige en zoete hapjes zoals, muffins, cupcakes, scones, finger sandwiches, dadeltaartjes, en oatmealcookies. Een leuke aanrader tijdens een vriendinnendag, familiedag of vrijgezellenfeest.

De High Tea workshop is een bekende workshop in Alkmaar die wordt georganiseerd boven de Bagels en Beans.

De High Tea Workshop

De Workshop van ‘Workshop Alkmaar’ duurt ongeveer 2,5 uur en is te reserveren vanaf 5 personen. Na de High Tea workshop wordt de tafel gedekt in Engelse stijl en ga je met elkaar het lekkers heerlijk opeten Je kunt er ook voor kiezen om je zelfgemaakte lekkernijen te laten verpakken en mee naar huis te nemen om er daar van te genieten.

‘Workshops Alkmaar’

‘Workshops Alkmaar’ is een bekend begrip in Alkmaar. Zij organiseren naast deze High Tea Workshop ook diverse andere workshops. Regelmatig komen groepen vrienden, vriendinnen of families bij elkaar in de workshop ruimte boven de Bagels & Beans om hier een aantal uur gezellig te eten, drinken of knutselen.

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Locatie
Workshops Alkmaar
Koorstraat 29
1811 GM Alkmaar

Openingstijden
Op aanvraag beschikbaar

Laden...

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews
One Comment
  1. Annelien Van de geer 29/05/2016 at 17:13 Beantwoorden

    Hele leuke middag gehad met 8 meiden als moederdagkado. Heerlijke recepten die snel en makkelijk klaar te maken waren. Na de workshop nog rustig kunnen high teaen en wat over was mee naar huis gekregen. Daarnaast ook een receptenboekje meegekregen met zowel de gemaakte recepten als nieuwe recepten om thuis te proberen. Erg geslaagd dus!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 17 + achttien =