€16,50

Een warme en ongedwongen sfeer is wat je bij Gelagkamer Hoogh ervaart. Dompel je onder in de heerlijke hartige en zoete gerechtjes.

Category:
Algemeen

High Tea Gelagkamer Hoogh

€16,50 per persoon

Een High Tea bij Gelagkamer Hoogh in Zwolle bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Onbeperkt thee of koffie
  • Zoetigheden, o.a. scones, petit four, apple crumble, brownie, boterkoek en bonbon
  • Hartigheden, o.a. quiche (warm), sandwich carpaccio, sandwich zalm, sandwich eiersalade

Laden...

De Gelagkamer Hoogh

Gelagkamer Hoogh ligt in het hartje van Zwolle op het hoogste punt van het centrum, naast de grote kerk. Het pand was vroeger de allereerste herberg van Zwolle. Het eten en drinken in de herberg vond plaats in de gelagkamer, waar de huidige onderneming nu naar vernoemd is.

Naast de High Tea kun je bij de Gelagkamer Hoogh ook terecht voor een lekkere borrel of een diner. Op de kaart staan gerechten uit verschillende windstreken. Alle gerechten worden huisgemaakt met verse producten, passend bij het seizoen.

Ook voor een gezellige borrel bent u bij Gelagkamer Hoogh op het juiste adres. Naast de wijnen hebben ze ook heerlijke biertjes die wisselen per seizoen. Zo kun je elk seizoen genieten van een nieuw speciaalbiertje met een lekkere snack.

Een High Tea bij Gelagkamer Hoogh is een echte beleving en een aanrader als je een dagje naar Zwolle komt. Tussen het shoppen door genieten van de lokale specialiteiten van Zwolle en de lokale sfeer proeven. Loop ook eens een mooi rondje langs de stadsgracht en geniet van de langskomende bootjes. Stap als je bij de Gelagkamer bent geweest voor de High Tea ook de Grote Kerk eens binnen! Reserveer je High Tea snel via onderstaand reserveringsformulier en Gelagkamer Hoogh zal contact opnemen om de reservering te bevestigen.

Uiteraard horen we na afloop graag van je hoe het was zodat ook andere bezoekers aan Zwolle kunnen profiteren van deze tip. Vertel het gerust door!

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Gelagkamer Hoogh
Sassenstraat 3
8011PA Zwolle

Openingstijden voor High Tea
Maandag: geen high tea mogelijk
Dinsdag: geen high tea mogelijk
Woensdag: geen high tea mogelijk
Donderdag: geen high tea mogelijk
Vrijdag: 14:00 – 17:00
Zaterdag: 14:00 – 17:00
Zondag: 14:00 – 17:00

Laden...

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 17 − 4 =