€18,50

Een heerlijke High Tea op een prachtige locatie met speciale medewerkers. Een onvergetelijke combinatie.

Algemeen

High Tea Den Witten Haen

€ 18,50 p.p. Bij ontvangst een kopje heerlijke huisgemaakte soep. Aansluitend wordt de high tea geserveerd. De high tea bestaat uit een ruim assortiment zoete en hartige, veelal huisgemaakte, lekkernijen.

De high tea bestaat o.a. uit muffins, sandwiches, scones, bonbons, brownies, fudge, quiche, koekjes, en hartige bladerdeeg hapjes.
Bij de high tea wordt er uiteraard ook onbeperkt thee geserveerd uit het ruime thee assortiment.

Laden...

Een bijzondere High Tea bij een bijzonder initiatief

Een High Tea bij Den Witten Haen is niet zomaar een High Tea. De medewerkers van Den Witten Haen zullen er met alle liefde en plezier voor zorgen dat het je tijdens je High Tea aan niks ontbreekt.

Den Witten Haen is een ontmoetingsplek voor iedereen, waar werk en plezier perfect samenkomen. Stichting Philadelphia Zorg is initiatiefnemer van dit project. Bij Den Witten Haen worden speciale medewerkers begeleid door een ervaren en professioneel team. Zo kan het werken bij Den Witten Haen een opstap zijn naar betaald werk.

De high tea bestaat o.a. uit muffins, sandwiches, scones, bonbons, brownies, fudge, quiche, koekjes, en hartige bladerdeeg hapjes.

Den Witten Haen – een prachtige locatie

Den Witten Haen bevindt zich in één van de 4 naast elkaar gelegen rijksmonumenten dat samen de ‘Schefferstaete’ wordt genoemd. In het pand werd vroeger bier gebrouwen onder de naam Den Witte Haen. Daarnaast is het ook erg speciaal dat je vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt op de oudste boom van Dordrecht, de rode beuk.

In een ander pand van de ‘Schefferstaete’ was ooit het woonhuis van meneer Jacob Lips gevestigd. Beter bekent van de brandkasten en sloten. In 1986 heeft de Kamer van Koophandel het hele complex gekocht. Sinds 2005 zit Stichting Philadelphia in het complex waarin zich 23 appartementen, een sociale werkplaats, kantoren en de lunchroom bevinden.

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Locatie
Lunchroom Den Witten Haen
Groenmarkt 19b
3311 BD Dordrecht

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 – 16:00
Woensdag: 10:00 – 16:00
Donderdag: 10:00 – 16:00
Vrijdag: 10:00 – 16:00
Zaterdag: 10:00 – 16:00
Zondag: gesloten

Laden...

 

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • 2 + 13 =