€19,50

Midden in Alkmaar aan het Ritsevoort vind je bar brasserie De Ritsz.
★★★★★ | 3 recensies

Algemeen

High Tea de Ritsz

€19,50 per persoon

High Tea De Ritsz bevat de volgende lekkernijen:

 • Onbeperkt thee
 • Glaasje bubbels of Jus d’orange
 • Mini Smoothie
 • Klein soepje
 • Variatie aan stokbrood sandwiches
 • Paddenstoelen pasteitje
 • Chorizo kroketje
 • Blondie (brownie van witte chocolade)
 • Chocolade kusjes en bonbons
 • Sticky toffee pie
 • Croissantje met confiture en koffiebroodjes

Laden...

De Ritsz Alkmaar

Bar Brasserie De Ritsz is redelijk nieuw in Alkmaar. Geheel onbekend zal het niet zijn omdat de eigenaar dezelfde is als die van Abby’s, Mojo’s en De Buren. Stuk voor stuk zijn dit gezellige restaurantjes. De Ritsz staat voor lekker eten van de Josper grill en borrelen aan de bar. Ze hebben maar liefst 40 verschillende bieren! Uiteraard kun je er ook heel goed terecht voor een High Tea.

Binnentuin
De uitstraling van De Ritsz is gezellig en knus. Niet alleen binnen maar ook op het terras aan het Ritsevoort of in de binnentuin.

‘Uit072’ gaf een mooie omschrijving van de sfeer die bij De Ritsz Alkmaar heerst. Het eerste dat hen opvalt is de drukte en de gezelligheid. Zowel aan de lange bar als aan de gezellige kleine eettafeltjes voeren mensen gesprekken met elkaar. De muziek komt maar net boven de stemmen uit. Dit is absoluut niet hinderlijk! Dit is juist de sfeer die een High Tea De Ritsz Alkmaar zo gezellig zal maken.

Door de grote gezelligheid is het aan te raden je High Tea De Ritsz van tevoren te reserveren. Zo ben je verzekerd van een plekje en weet je zeker dat je kunt genieten van een fantastische High Tea in Alkmaar. Uiteraard horen we achteraf graag van je hoe het is geweest!

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Bar Brasserie De Ritsz
Ritsevoort 12
1811 DN Alkmaar

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 11.00 tot 00.00
Woensdag: 11.00 tot 00.00
Donderdag: 11.00 tot 02.00
Vrijdag: 10.00 tot 02.00
Zaterdag: 10.00 tot 02.00
Zondag: 11.00 tot 00.00

Laden...

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews
10 Comments
 1. Het was een heerlijke high tea en zeer uitgebreid. De hapjes werden in 2 keer gebracht, waardoor niet gelijk de hele tafel vol stond. De thee werd goed bijgehouden. We hadden een lekker plekje in het restaurant. Een aanrader!

 2. Super high tea gehad met z’n drieën. Leuke ontvangst met een glaasje bubbels, gevolgd door heerlijke hapjes.
  Alles was boven verwachting. Ik zou de Ritsz zeker aanbevelen. Echt super!!

 3. Wij hebben met z’n 2e genoten van de high tea. Het welkomstdrankje is een fijne binnenkomer. Het werd in 2 keer gereserveerd, wat fijn was. Houd er dus wel rekening mee dat er na de eerste etagere nog een heel grote plank komt met allerlei lekkere dingen, want veel is het zeker! Gelukkig werd dit er bij ons ook bij gezegd. De thee werd overigens goed bijgehouden. Zeker een aanrader!

 4. Wij hebben afgelopen zaterdag met z’n 5- en genoten van een heerlijk high-tea. Het was zeer goed verzorgd, eerst heerlijke zoete dingen en daarna hartige heerlijkheden. Het was Top! Dit was de beste high-tea die ik tot nu toe heb gehad. Zeker een aanrader!

 5. Enige tijd geleden hier een high tea gehad met een vriendin, het eten was uitstekend! Wel vreemd en jammer was het dat er eerst zoet werd geserveerd en bij de 2e ronde hartig. Ik zou het andersom doen of het anders aan de klant vragen.

 6. High Tea in Zoet & Zalig in Gouda genoten. Helaas konden we door de regen de thee niet in de mooie binnenplaats genieten. Maar binnen was het ook heel gezellig. Lekkere hapjes en heel vriendelijke bediening. Helaas moeten jullie eind deze maand het pand verlaten. Hoop dat jullie opnieuw een heerlijk stekje kunnen vinden. Want deze lokatie is heel bijzonder.

 7. Afgelopen zaterdag een heerlijk high tea gehad met z’n vieren. De thee werd steeds bijgevuld. De diversietijd was echt super! Ik had alleen zelf liever de zoete hapjes als tweede ronde gehad. Maar dat neemt niet weg dat we echt genoten hebben van al het lekkers wat er geserveerd werd. Echt een aanrader!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • vijftien + zeven =