€19,95

Cosy is gevestigd in het gezellige centrum van Alkmaar, vlakbij het Waagplein. Hier vind je passie voor mooie, eerlijke hapjes.

Algemeen

High Tea bij Cosy Drinks & Bites

€19,95 per persoon
De High Tea bij Cosy bestaat uit onbeperkt losse thee, diverse sandwiches met oa gerookte zalm. Hartig warm hapje, huisgemaakte scones geserveerd met jam en clotted cream. Frivolitees, bonbons, huisgemaakte madeleine, zoete hapjes en bonbons.

Laden...

Over Cosy Drinks & Bites

Cosy is gevestigd in het gezellige centrum van Alkmaar, vlakbij het Waagplein. Hier vind je passie voor mooie, eerlijke hapjes. Van klein en frivool tot robuust en stoer maar altijd vol van smaak en anders dan bij anderen.
Alle ingrediënten worden met zorg geselecteerd bij leveranciers met een oprecht verhaal, want daar houdt Cosy van, eerlijke kwaliteit, aandacht en smaak. Zodat de gasten daarvan kunnen genieten, bij uitstek geschikt om met elkaar te delen. Wanneer men wilt en waar men wilt. Want dat kan ook: Bites en Drinks om mee te nemen. In een picknickmand of weckpotje.
Met Cosy is het smakelijk, goed en gezellig. Waar je ook bent.

Locatie en openingstijden

Locatie en openingstijden

Cosy Alkmaar
Houttil 46
1811 JN Alkmaar

Openingstijden
Dinsdag tot en met zaterdag 9 – 21 uur
Zondag 12 – 21 uur

Laden...

Reserveren

Reserveren

1) Vul je gegevens in
2) Ontvang een bevestigingsmail
3) Betaal pas bij de High Tea

Laden...
Reviews
2 Comments
  1. kimbizot@hotmail.com'

    Er te weinig hapjes naast de thee. Het leek bestemd voor 1 persoon helaas. De ‘zomer zotheid’ thee was wel heerlijk. De gastvrouw was erg afstandelijk.

  2. ntdenheijer@live.nl'

    Afgelopen zaterdag hier een high-tea gehad met een bubbeltje.
    De prosecco was heerlijk en goede keuze van verschillende soorten thee. De hapjes waren heerlijk en allemaal vers gemaakt. Vooral de scones waren erg goed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *