High Tea Workshop

High Tea workshop Utrecht

Utrecht - Geniet midden in het centrum van Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station van een high tea workshop aan de grachten.

High Tea workshop Dordrecht

Dordrecht - Bij deze workshop in Dordrecht maak je naast je eigen High Tea ook nog eens je eigen etagère die je mee naar huis kunt nemen.

High Tea workshop Amersfoort

Amersfoort - Deze workshop is zoals ze zelf zeggen pretty pink: brutaal, lief en met een eigen karakter! Oftewel: een pretty pink experience.

High Tea workshop Woerden

Woerden - Leer o.a. heerlijke scones met clotted cream en jam maken en geniet er daarna samen van.

High Tea workshop Oude Tonge

Oude Tonge - Een workshop in een oude boerderij met (koeien)stal . Door de grote vraag steeds verder uitgebouwd tot prachtige locatie.

High Tea workshop Reeuwijk

Reeuwijk - Bij Patissiers Femke en Sander maak je in de bakkerij je eigen verse high tea en eet je hem daarna samen op onder het genot van onbeperkt thee.

High Tea Workshop Alkmaar

Alkmaar - Maak samen met minimaal 5 vrienden/vriendinnen je eigen High Tea en eet het samen gezellig op. Mee naar huis nemen mag natuurlijk ook!
★★★★☆

High Tea Workshop

Een high tea workshop is de perfecte manier om met een groep een leuke middag te beleven. Of het nu gaat om een vriendinnen dag, een vrijgezellenfeest, babyshower, bedrijfsuitje of familiedag, de high tea workshop is voor alles geschikt.
Het is weer eens wat anders dan alleen een high tea. Bij een high tea workshop maak je de high tea eerst zelf voordat je er lekker van kunt gaan genieten. Dat betekent dus 2 keer plezier, tijdens het maken en tijdens het opeten. Vaak krijg je de recepten ook nog mee haar huis zodat je thuis ook nog eens kunt nagenieten.

De High Tea Workshop door heel Nederland

High Tea Workshop

High Tea Workshop

We hebben door heel Nederland de leukste high tea workshop locaties voor je op een rij gezet. Mis je er één, laat het ons dan gerust weten! De workshops hebben vaak een minimum aantal deelnemers nodig om door te kunnen gaan. Per workshop hebben we aangegeven hoeveel personen er nodig zijn, hoe lang deze duurt en uiteraard wat de kosten zijn.

High Tea workshop als vrijgezellenfeest

Steeds vaker zien we dat de workshop een onderdeel is van een vrijgezellenfeest, voor vrouwen dan. De eerste mannengroep die gaat high tea’en moeten we nog ontvangen. Mocht je naast de informatie op de website toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of facebook.