Vooraf en Toe

Bij Vooraf en Toe kun je je High Tea combineren met een blik op prachtige kunst.

De La Soul

Alles bij De La Soul ademt Soul. Van de inrichting tot de High Tea en de muziek.

High Tea Leiden

Leiden is een stad met vele mogelijkheden. Zo kun je er wandelen, van een High Tea genieten, fietsen, winkelen, een tocht maken langs de muurgedichten of 1 van de 2800 monumenten bekijken. Daarnaast heeft Leiden ook Horeca, heel veel Horeca. Leiden staat ook wel bekend als de studentenstad. Mede hierdoor heeft de stad honderden restaurants, eetcafés en kroegen. In de zomer wordt zelfs de nieuwe Rijn omgebouwd tot een varend terras.

Vele van deze restaurants bieden een High Tea aan. High Tea Leiden heeft op basis van recensies en ervaringen de leukste High Tea’s in Leiden voor je op een rij gezet.

Geschiedenis High Tea Leiden

In de laatste jaren van de 20ste eeuw heeft Leiden een gedaantewisseling ondergaan. Leiden was voorheen een verpauperde fabrieksstad zonder High Tea Leiden met als belangrijkste lichtpuntje de universiteit. In de jaren 80 verdwenen de meeste fabrieken en daarmee ook de werkgelegenheid. Gelukkig vond de stad een nieuwe bron van inkomsten en is tegenwoordig de werkloosheid in Leiden erg laag. De bevolking behoort zelfs tot de hoogst opgeleide bevolking van Nederland.

Om nog meer te weten te komen over Leiden kun je een kijkje nemen op de website van de stad.

High Tea Leiden algemeen

We hebben met de grootste zorgvuldigheid een selectie gemaakt voor de High Tea’s. Mocht er op High Tea Leiden toch nog een locatie ontbreken waarvan jij denkt dat deze een echte toegevoegde waarde is, laat het ons dan gerust weten. Uiteraard zijn we ook altijd blij met recensies zodat de keuze voor andere mensen nog makkelijker wordt.

Wat te doen in Leiden

  1. 1
    Corpus - Reis door de mens

    Een unieke ervaring om het menselijke lichaam van binnen te bekijken op een speelse manier.

  2. 2
    Museum Naturalis

    Een museum gericht op de natuur. Opgezette apen, roofdieren, dinosauriërs en andere spannende dieren.