Lekkerzzz

Midden in het centrum van Heerenveen vind je lunchroom 'Lekkerzzz eten & drinken'.

High Tea Heerenveen

Bij Heerenveen denk je al snel aan schaatsen, het Abe Lenstrastadion en Thialf. Maar Heerenveen heeft meer, veel meer! High Tea Heerenveen laat je de leukste High Tea locaties van Heerenveen zien om je bezoek aan deze stad helemaal compleet te maken.

Het uitgaanscentrum van Heerenveen is in 2012 volledig gerenoveerd. Denk daarbij aan het Posthuis, het Amalius van Oenemaparkje en het Gemeenteplein.

Horeca en High Tea Heerenveen

Heerenveen is ondernemend en het ondernemersklimaat is er gezond. Mede hiervoor vind je in de binnenstad leuke koffietentjes, restaurants en barretjes. In de zomer zitten de bekende terrassen vol met dagjesmensen en inwoners van deze mooie stad.

Uitgaan in Heerenveen

De binnenstad van Heerenveen biedt naast heerlijke High Tea’s veel mogelijkheden voor een gezellig avondje uit. Heerenveen beschikt over een bioscoop, een theater, een casino, discotheken en vele leuke kroegen en café´s waar je de hele nacht kunt doorbrengen.

High Tea Heerenveen heeft met de grootste zorgvuldigheid de leukste locaties voor je uitgezocht. Uiteraard kan het voorkomen dat er ergens een leuke locatie is die wij nog niet kennen. Aarzel dan niet en laat het ons gerust weten zodat wij ook die op onze website kunnen plaatsen.

Heerenveen: ‘n gouden plak