High Tea Den Bosch

Ook wel 'de huiskamer' van Den Bosch, gelegen aan de Markt.

Pilkington’s

Best geboekt - De High Tea bij Pilkington's wordt geserveerd zoals in de beste Engelse restaurants.

High Tea Den Bosch

Bij High Tea Den Bosch zetten we de leukste High Tea locaties uit Den Bosch voor je op een rij. De stad ligt in Noord Brabant en heet officieel ‘s-Hertogenbosch. Bij een bezoek aan deze 4e grootste stad van Noord Brabant kan een bezichtiging aan de Sint-Janskathedraal niet ontbreken. De stad staat bekend om haar gezelligheid en vriendelijke inwoners.

De Korte Putstraat is een bekende straat waar je in Den Bosch terecht kunt voor een hapje en een drankje. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een High Tea.

We hebben de volgende High Tea locaties voor je uitgezocht:

High Tea Den Bosch en de Bossche Bol

De Bossche Bol is een gebakspecialiteit uit Den Bosch. De bol wordt gebakken van soezenbeslag, daarna gevuld met slagroom en geglazuurd met gesmolten chocolade. De bol wordt in Den Bosch zelf een ‘sjekladebol’ genoemd. Tijdens een High Tea heb je kans dat er één wordt geserveerd. Banketbakkerij Jan de Groot is één van de belangrijke producenten van de bollen. Als je nog een plekje over hebt na je High Tea moet je daar zeker even langsgaan.

Top 10 bestemmingen in Den Bosch

De VVV van Den Bosch heeft een top 10 gemaakt van bestemmingen die je gezien moet hebben in Den Bosch. Ervaar de rust in het Bossche Broek en geniet van de skyline van de stad. Bezoek het plein de markt, het oudste plein van de stad. Geniet van lekkernijen in de Korte Putstraat of op de Parade. De hypermoderne wijk Het Paleiskwartier is ook een bezoekje waard of kom shoppen in de Snellestraat. Liever de natuur in? Ga dan naar de Moerputten of midden in de stad naar de Jeroen Bosch tuin. Ook de nieuwe tramkade is een tip van het VVV of ga lekker borrelen in de Uilenburg.

Kortom, genoeg tips om naast je High Tea in Den Bosch van te profiteren. Heb je zelf nog tips? Laat het ons weten!

Wat te doen in Den Bosch

  1. Bossche Broek

    Vanaf dit natuurgebied heb je een prachtig uitzicht over de Skyline van Den Bosch.

  2. Bossche bollen eten

    Ga langs bij Banketbakkerij Jan de Groot en bestel daar de enige echte Bossche Bol. Ook lekker om mee naar huis te nemen.

  3. Korte Putstraat

    De Korte Putstraat is een bekende food straat in Den Bosch. Lekker een hapje eten, High Tea of borrelen, het kan hier allemaal.