Coffeelicious Breda

Tip Een kleinschalige locatie in een te gekke straat waarbij persoonlijke gastvrijheid absoluut centraal staat.

Ja!Breda

Gezellig en eigentijds ingerichte lunchroom in het centrum van Breda.

High Tea Breda

Bij High Tea Breda vind je een verzameling van de leukste High Tea locaties in Breda. De stad onder de grote rivieren kent veel gezellige kroegjes, barretjes en restaurantjes waar High Tea’s worden aangeboden. High Tea Breda is ontstaan uit de vraag naar een overzichtelijke pagina voor leuke en betaalbare High Tea’s in Breda.

High Tea Breda locaties

De locaties kiezen wij op basis van recensies, ervaringen van bloggers en onze eigen ervaringen. Mocht je zelf een tip hebben laat het ons dan gerust weten zodat wij contact kunnen opnemen met de betreffende locatie.

Eén van de locaties is JA!Breda. Een plek waar je niet alleen terecht kunt voor een High Tea maar ook voor een lekkere borrel, lunch of zelfs een heerlijke taart.

High Tea Breda werkt samen met de volgende High Tea locaties

De gezelligheid van Breda

Breda wordt gezien als een ‘gezellige’ stad. Zowel door de inwoners zelf als door de vele bezoekers die de stad trekt. Dit is mede te danken aan de vele studenten die in Breda wonen. ‘High Tea Breda’ kan dit als geen ander beamen. Daarnaast is Breda een moderne stad met een geheel eigen gezellige sfeer. Dit komt door het historische decor in de binnenstad.

In Breda gaan de historische monumenten naadloos over in de nieuwe architectonische gebouwen als het Chassé Theater, het Chassé Park of Mezz.

Kortom is Breda een stad waar je naast de bezienswaardigheden absoluut een High Tea moet proberen om kennis te maken met de enorme gastvrijheid van deze stad. Want een echte Bredanaar zal je met liefde alles vertellen over de stad en over de leuke activiteiten die er te beleven zijn. Vraag een Bredanaar ook eens naar de Carnaval. High Tea Breda – een echte aanrader.

 

High Tea Breda

High Tea Breda

Wat te doen in Breda

Naast High Tea Breda is er nog veel meer te doen in deze gezellige stad. Kijk voor alle bezienswaardigheden en activiteiten op ons blog of op de website van VVV Breda.