Queens Royal Bakery

Een echte Royal High Tea met vorstelijk uitzicht over de Eemhaven en het Eemplein.

Theefeestje

Deze theesalon is zó ingericht dat je je deze high tea ervaring nog lang zult herinneren. 'A pretty pink experience'.

Downey’s

Hier genieten mensen met een verstandelijke beperking van een volwaardige werkplek en jij van hen!

High Tea Amersfoort

High Tea Amersfoort heeft een selectie gemaakt van de leukste High Tea locaties in Amersfoort. Dit doen we niet alleen. We maken onze keuzes op de reacties van onze fans en op onze eigen ervaringen. De volgende locaties hebben we voor je uitgekozen waar jij heerlijk, samen met vriendinnen, een hele middag kunt doorbengen.

Een High Tea locatie welke wordt gerund door mensen met een beperking. Geef jezelf helemaal over en laat je heerlijk in de watten leggen door deze kanjers.

Je High Tea is pas een feestje als je hem houdt bij Theefeestje. Waan je in de echte High Tea ambiance met een tikeltje roze.

Een locatie met een verhaal. Er was eens… kom zelf kijken en ontdek waar Queens Royal Bakery is ontstaan.

Over High Tea Amersfoort

Weet jij waar de naam Amersfoort vandaan komt? Amer is de vroegere naam van de Eem en Foort is een makkelijk doorlaatbare plaats. Zo kon je over de Eem makkelijk oversteken. De rivier speelde ook een belangrijke rol bij het bierbrouwen. Iets waar de stad jarenlang veel baat bij had.

In de stad vind je ook het huis met de paarse ruiten. Dit huis dankt zijn naam aan het mangaan dat in dit glas zit, dat paars verkleurt onder invloed van het licht. Dit huis is nog een aandenken aan de Joodse invloeden van de 17e eeuw.

Kortom: genoeg mooie bezienswaardigheden en geschiedenis om te ontdekken tijdens je bezoek aan Amersfoort en naast je High Tea.

High Tea Amersfoort